Ska ni ha konferens, workshop, eller är ni kanske behov av frukost-och lunchleveranser?  Läs mer

Tack Marie & Happy M team!

Vi fick ett mail från en nöjd kund som gjort vår Happy Healthy Restart. Läs som inspiration om du funderar på att lägga om dina matvanor! Passa nu på att boka din Happy Healthy Restart innan nyår så får du 5 extra måltider efteråt! Boka dig här: Januari Restart

Läs mer om Happy Healthy Restart här.

Tack Marie & Happy M team!

Jag har just avslutat 3 veckors Happy Healthy Restart med Marie som personlig guide. Vilken otrolig lyx att få god mat serverad varje dag i 3 veckor. Känner mig både bortskämd och nöjd med att, om inte hela, så har iallafall halva den envisa mammamagen försvunnit!

Det jag var mest orolig för innan start var hur jag skulle klara mig utan mitt kaffe… Men med nedtrappning till en kopp om dagen innan start och Barley coffee (gjort på rostad korn, råg och cikoria och smakar nästan som kaffe) har jag klarat mig fint! Hade en dov huvudvärk i 2 dagar som förväntat, men redan efter ett par dagar var suget borta. Ja, inte bara suget efter kaffe, utan ”skåpsuget” också. (Skåpsuget kallar jag det när jag automatiskt – mest kvällstid – går och kollar i skåpen efter något gott att äta utan att direkt vara hungrig.) Jag och min mage var helt enkelt NÖJD!

Den som tror att detox är samma sak som att banta eller späka sig har fel! Inte den här detoxen. Vissa portioner orkade jag inte ens äta upp. Trots att allt smakade så gott! Att äta växtbaserat är ingen konst när kocken kan laga det! Så nu får jag boka in mig på en matlagningskurs och lära mig hur jag gör det här själv… För den här typen av mat känner jag tydligt att den är bra för mig och därför skall jag försöka fortsätta själv, men kanske lyxa till det med fisk till helgen.

Så ett varmt tack för stödet och den goda maten Marie och Happy M team!

/Wicci S. Richemar

Varmt välkommen på någon/några av våra kurser i vår Wicci! Här hittar du vårens kurser: till Eventkalendern

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är tomGå tillbaka till shop

    Investera i dig själv och din hälsa! Få en fräsch nystart med Restart Cleanse – det perfekta valet för dig som längtar efter förnyelse och energiökning