Vår mat, mer
än bara mat

Välkommen till vår värld av mat som du mår bra av. Köket är hjärtat i vår verksamhet och allt på vår meny görs med kärlek och omtanke. Så mycket som möjligt är ekologiskt och vi har sorterat bort mjölkprodukter, gluten och raffinerat socker från innehållsförteckningen. Vi fokuserar på hela och orörda råvaror från Norden. På restaurangen använder vi så långt vi kan råvaror som är lokalt odlade, som vår härliga grönkål från Åke. Vi tänker globalt och väljer lokalt!

Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att ta del av mat som smakar, och gör gott för kroppen och knoppen. Det är därför vi gör det vi gör! Oavsett vilken tid på dagen har vi ett stort utbud av energigivande och välsmakande mat. Hos oss hittar du lunch, fika, AW, ta-med-middagen-hem-mat och lite till!

happy me kitchen

Vårt hälsosamma
Koncept

Ditt välmående är vår främsta motivation till varför vi gör det vi gör. Vårt koncept är enkelt, så här funkar det.

Välj din meny

Oavsett om det gäller matpaket, matlådor eller lunch kan du välja mellan våra hälsosamma och välsmakande menyer. Alla kommer de smockfyllda med näring, energi, färg och smak.

Vi lagar och levererar / avhämtning

Vi lagar din mat med de bästa lokalproducerade råvarorna. Som förutom att vara fyllda med välsmakande, hälsosam mat rik på näring och energi även är fyllda med kärlek!
Om du beställer mat via Foodora får du den sen levererad till dig, om du beställer något av våra matpaket hämtar du det på Vasagatan 24 i Göteborg.

Du värmer och njuter

När det är dags för dig att avnjuta din mat är det bara att värma och äta. Glöm inte att ta dig tiden att verkligen sitta ner och njuta av din mat! 

På dina villkor

Valmöjligheter och variation är viktigt för oss, därför erbjuder vi flera olika lösningar och upplägg! Våra matpaket, luncher, företagsfika och cateringmenyer kommer alla i olika varianter och du väljer helt enkelt det som passar dig bäst!

 

Se våra matpaket eller besök vår shop

Våra matpaket

Våra hälsosamma matpaket innehåller måltider gjorda på riktiga och näringstäta råvaror. Matpaketen kommer i två olika varianter och du väljer enkelt det paketupplägg som passar dig bäst. Alla våra paket innehåller mat för energi, glädje & skönhet.

Mat i stället för socker
Juicefasta

Juice cleanse

Stärk ditt immunförsvar, gör din kropp mer basisk och ge dig själv en energiboost med våra kallpressade ekojuicer.

Faq – Vanliga
frågor

Vi tror att smakrik mat börjar vid valet av råvaror. När vi tar fram våra smakrika maträtter kombinerar vi sedan flera års utforskande, experimenterande och kunskap med dessa fantastiska råvaror.

Ja, vi har valt att sortera bort vitt mjöl och mejeriprodukter. Alltså hittar du varken gluten eller mjölk i våra maträtter!

Många av våra maträtter går att frysa in. Vi rekommenderar däremot att du äter rätterna när de är färska för att få bästa smakupplevelsen.

Förutom gluten och mejeri har vi även sorterat bort raffinerat socker. Istället använder vi oss naturliga sötningsmedel såsom dadlar, lönn- och rissirap.

Nej. All vår mat levereras färdiglagad! Som max kan du behöva värma maten, men oftast är det bara att hugga in!

Våra matpaket är beräknade för en person, är ni fler som vill ta del av maten är det bara att ni lägger till fler paket vid beställningen.

Vår mat är gjord på råvaror utan tillsatser. Matpaketen vakuumförsluts för att hålla i upp till ca 7 dagar.

I vår shop väljer du enkelt det matpaket och upplägg du vill ha. Vid beställning behöver du ange mejladress, telefonnummer och eventuella matallergier.

Du hittar oss på två adresser i Göteborg. På Centralstationen kan du köpa luncher, frukost, goda drycker, superfood lattes, snacks och plocka upp middagen. Happy Me på Vasagatan 24, här kan du avnjuta goda luncher, bruncher och fika, guilt-free! Uteservering, restaurang, god mat, öl, vin och raw food finns.

Om du beställer senast kl 13:00 på fredagen kan du hämta din mat på Vasagatan 24 i Göteborg på måndag. Du hämtar din beställning en halvtrappa ned i vår Deli/Caféavdelning.

Vår mat är tillgänglig för dig som bor i Göteborg. Våra matpaket finns för upphämtning på Vasagatan 24, för dig som bor i närheten finns även alternativet att beställa enstaka rätter via Foodora.

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!