Om oss & vår
livsstil

Happy Me är en livsstilsrestaurang som erbjuder Natural Clean Food som man mår bra av. Mat och välbefinnande hänger ihop och vi vill inspirera så många som möjligt att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Restaurangen är hjärtat i verksamheten.

Happy Me

Happy Me

I vår restaurang på Vasagatan kan ni njuta av vår mat både inomhus, men även på vår uteservering.

Menyn innehåller mycket grönsaker i alla dess former. Tempeh, tofu, bönor, alger, fullkorn men även fisk och skaldjur och annat som både smakar och gör gott. Så mycket som möjligt är KRAV-märkt eller ekologiskt. Här finns noggrant utvalda eko- och naturviner, öl och andra drycker.

Vi erbjuder lunch, middag, fika, matpaket, snacks och kallpressade ekologiska juicer som vi varsamt gör för hand. Vår andra restaurang hittar du på Centralstationen i Göteborg. Här har vi anpassat menyn lite för dig som är på resande fot!

Bowls

Möt Marie

Marie Butler, som äger Happy Me, har en passion för mat och välbefinnande. I mer än 30 år har hon fångat upp trender och studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Marie har erfarenhet av mat och hälsa från olika verksamheter i Sverige, Italien, England och Skottland.

Maries vision med den nya livsstilsrestaurangen är att hon vill inspirera till förändring och verkligen göra skillnad i ett större sammanhang. Ambitionen är att sätta en ny mat- och hälsotrend i Sverige.

Maries Story

Maries Story

I början av sin karriär drev Marie restauranger i Italien, England och Sverige med stor framgång. Restaurangerna blev snabbt populära och det ledde till att Marie blev en efterfrågad konsult när nya restaurangkoncept skulle öppnas i London. Konsultrollen utvecklades till att även omfatta rådgivning till stora, internationella företag som ordnade exklusiva resor för kunder och medarbetare till topprankade hotell och restauranger i olika delar av världen. Intresset för mat och hälsa växte sig allt starkare och Marie utvecklade hela tiden sin kunskap utifrån ett helhetsperspektiv. 

Det ledde bland annat till att hon år 2000 var med och grundade Penninghame House Foundation i Skottland – en organisation som arbetar med mat, hälsa och välbefinnande.

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!