Kallpressad juice

Våra kallpressade, ekologiska juicer är små färska kraftpaket som vi varsamt gör för hand i vår avancerade juicepress. Juicerna är opastöriserade, innehåller levande enzymer och tillför högkvalitativ näring till kroppen. Med hjälp av juicerna kan du stärka ditt immunförsvar, göra din kropp mer basisk och ge dig själv en härlig energiboost.

kallpressade ekologiska juicer

Vad är kallpressad juice?

En kallpressad juice framställs genom att frukten och grönsakerna långsamt mals ner och läggs i en filterpåse som pressar ur vätskan utan att värmas upp eller oxideras. Det gör att en kallpressad juice är helt obehandlad vilket gör att nyttiga vitaminer, mineraler och levande enzymer finns kvar i juicen. En processad eller värmebehandlad juice innehåller betydligt mycket mindre vitaminer, mineraler och levande enzymer.

Det vanliga är att juicer antingen behandlas med värme (pastöriseras) eller högt tryck för att få en längre hållbarhet. Vår kallpressade juice behandlas inte på något vis – avnjut den därför inom några dagar!

Färskpressad juice

Färskpressade Kraftpaket

Det finns möjlighet att välja bland fem olika juicer och fyra cleanse-paket. För en, tre eller fem dagars detox. Enstaka juicer kan du köpa i vår restaurang eller Café/Deli-avdelning. Vill du köpa juicecleanse-paket beställer du här i vår juiceshop! Vid frågor/funderingar ringer du oss på 031 – 13 13 70 eller kommer in och pratar med vår kunniga personal.

Happy Super Green

  • Grönkål, selleri, broccoli, gurka, persilja, ingefära och citron. Pris: 68 kr/330 ml

Ett koncentrat av supergrönsaker som anses ha anti-inflammatoriska egenskaper. De kan också hjälpa till att balansera matsmältningen och öka syresättningen i blodet. Grönkål innehåller bland annat kalcium, som är viktigt för skelettet, och fettsyran omega 3, som kan bidra till att minska inflammation.

Happy Green

  • Fänkål, mynta, spenat, gurka och äpple. Pris: 68 kr/330 ml

Mycket grönt med vitaminer och antioxidanter som kan hjälpa din kropp att bli av med toxiner samtidigt som matsmältningen kan balanseras. Fänkål anses frigöra endorfiner, så kallade må bra-hormoner, och mynta kan bidra till att minska stressymptom.

Happy Carrot

  • Morot, äpple, citron och gurkmeja. Pris: 68 kr/330 ml

Morotens betakaroten innehåller vitamin A, som anses vara bra för immunsystemet, synen och som kan förhindra att cellerna åldras i förtid. Gurkmeja är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper, äpplen är rika på antioxidanter och citronens vitamin C stödjer immunförsvaret.

Happy Beet

  • Rödbeta, spenat, morot, äpple, citron och ingefära. Pris: 68 kr/330 ml

En kraftfull juice som kan ge dig en riktig boost både på insidan och utsidan. Rödbetans mineraler och fytokemikalier kan bland annat hjälpa kroppen att bli mer motståndskraftig mot infektioner. Rödbetor anses också kunna öka cellernas syreupptagning och bidra till att lindra störningar i blod, lever och immunsystem.

Happy Citrus

  • Äpple, citron, filtrerat vatten, ingefära och cayennepeppar. Pris: 68 kr/330 ml

Innehåller antioxidanter, vitaminer och vattenlösliga fibrer som bland annat anses vara bra för hjärtat. Ingefära uppmärksammas ofta för sina anti-bakteriella egenskaper. Cayennepeppar kan bidra till att balansera ämnesomsättningen och stödja kroppens naturliga förmåga att göra sig av med gifter.

Happy M Juice
cleanse paket

Våra cleanse-paket med kallpressade ekologiska juicer ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. En juice-cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Samtidigt tillförs högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet. Välj bland våra fyra juice cleanse-paket.

Blir jag Happy av
en juice-cleanse?

Ja, chansen är stor att du faktiskt blir lite gladare av att göra en detox med våra juice-paket!

Våra juicepaket ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. När du känner dig bättre på insidan, du ser bättre på utsidan! Fin lyster i huden, klara ögon samt en nyfunnen känsla av optimism och livsglädje, är alla vanliga resultat av en Juice Detox.

Faq – Juice
detox

En juice cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Vanliga måltider ersätts med läckra, ekologiska, kallpressade grönsaks- och fruktjuicer. Våra juice-paket är noggrant sammansatta för att tillföra högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet.

Vi har 4 olika paket – det finns ett paket för alla, även för dig som inte vill köra ”hard core” utan få i dig lite fast föda också. Prata gärna med oss innan du väljer paket!

Under en juice cleanse undviker du i de flesta fall fast föda och utesluter självfallet drycker såsom läsk, kaffe, alkohol samt nikotin.

– Rensar ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen
– Ökar din vitalitet
– Stärker dig mentalt och ger fokus
– Tappa ett kilo eller två

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehåller rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

Förberedelserna är viktiga för att få bästa möjliga effekt! Börja äta ren och hälsosam mat ett par dagar innan din juice-cleanse.  Undvik socker, alkohol, nikotin, kött, kyckling, bröd, vit pasta & ris, samt alla mejeriprodukter. Njut istället av säsongens grönsaker, fräscha sallader, fisk etc.

Drick mycket vatten dagarna före din juice cleanse för att förbereda kroppen.

– Ta det lugnt och känn in vad din kropp orkar med.
– Drick ca 2 l vatten per dag utöver dina juicer.
– Drick gärna ett glas ljummet vatten med 1-2 tsk pressad citron på morgonen innan du börjar din juice cleanse för att sänka syrahalten i kroppen.
– Köra lite mjukare på gymmet än du brukar eller promenera istället för att hjälpa ditt cirkulationssystem.
– Lägg dig i ett varmt bad eller sätt dig i bastun om du har möjlighet.
– Om du upplever någon form av obehag av cleansen så avgör du själv om det är bäst att avbryta den. Om du känner hunger kan du ta några bitar morot eller gurka och tugga väl.

Börja med små måltider, som till exempel en grönsakssallad, ångade grönsaker, soppa, smoothies, quinoa och liknande.
Addera mer svårsmält mat såsom kött, kyckling och mejeriprodukter lite i taget 2 dagar efter din cleanse.

Bra att veta

Vi brinner för mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, ej processad och helt utan tillsatser. Istället är den fullproppad med vitaminer, klorofyll, mineraler, enzymer och antioxidanter i varenda klunk och tugga. Det gör att den har en garanterat kort hållbarhet och görs därför på beställning.

Beställ senast fredag klockan 13.00 för uthämtning hos Happy M Kitchen på måndag. Obs! Eventuella allergier anger du i Ordernoteringar-fältet i Kassan så vi vet i förväg!

Har du frågor så ringer du oss på numret nedan eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!