Livstransformerande dagar med Happy Me, 24-27 mars 2022 på Baldersnäs herrgård

Börja din livstransformation under fyra dagar tryggt guidad av Marie Butler och andra föreläsare, som är experter inom sitt specifika område, i en naturnära och vacker herrgårdsmiljö precis vid vattnet.

baldernas herrgård

Detta ingår

Du kan förvänta dig dagar fyllda med läcker och healthy food, föreläsningar och workshops med experter inom träning, mental träning, hälsa och matlagning. Du kommer att få nya verktyg för att kunna biohacka ditt liv till din högsta potential.

Det är de små skillnaderna du gör varje dag, i din intensiva vardagspuls, som gör den stora skillnaden och på så sätt transformerar ditt liv. Din transformation börjar redan när du checkar in!

Du får:

Verktyg för longevity och biohacking

Kunskap om matens vikt för prestation, välbefinnande och inre lugn

Föreläsningar/ workshops av ledande experter

Lärdom om olika teknologier som kan optimera hjärna, kropp & mind

Kunskapen om sambandet mellan känslor och hälsa

Hur du boostar din biologiska potential

Och mycket mer!

Varje dag har ett gediget schema som förutom djupdykande intressanta föreläsningar och workshops även innefattar yoga, chi gong, kallbad, andningstekniker, campfire med mera.

Maries styrka är att skapa en helhetsupplevelse och har en lång erfarenhet, över 30 år, att guida människor på deras livstransformerande resor. Hon väver samman vackra miljöer, med härlig och läcker mat och spännande och kunniga människor.

Anmäl dig och var beredd på att bli ditt bästa jag!

Din investering är 9 995 kr. I priset inkluderas samtliga måltider, plats i delat tvåbäddsrum, föreläsningar, workshops och övriga aktiviteter.

Mer info & anmälan: marie@happymekitchen.se

I samarbete med Baldersnäs Herrgård

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!