Ska ni ha konferens, workshop, eller är ni kanske behov av frukost-och lunchleveranser?  Läs mer

Bästa omstarten med Happy Healthy Restart!

Tre veckor med Happy Healthy Restart. Wow, det är som att lämna in mig själv på service för att sedan komma ut fräsch och fin i vårsolen. Resultatet är en lättare känsla i kroppen, finare hy, minskat kaffesug och bättre förståelse för vad jag egentligen mår bra av och tycker om. Någon sa att jag ser yngre ut – tack för den! Som en extra bonus tappade jag ett par kilo.

Det är som att komma tillbaka till en naturlig harmoni som kroppen egentligen ska vara i men som jag i vanliga fall kan falla ur, på grund av stress och annat som skapar obalans i livet.

Inget kaffe, inget vin och inget mjöligt eller sockrigt. Bara ren, balanserad mat och kallpressade juicer från Happy M Kitchen i tre veckor. Ja tack, säger hela mitt system! Och bollarna, de små underbara rawfood-bollarna som blev dagens särskilda kulinariska höjdpunkt. Där lärde jag mig att njuta av varje tugga, lite som ”mindful eating”.

Lyxigt var det också att komma till restaurangen och hämta påsen med färdiga matlådor och juicer måndag, onsdag och fredag. Jag behövde inte ens fundera på matlagning i tre veckor – så himla bekvämt. Det enda jag behövde tänka på var att inte glömma att ta med mig matlådan dit jag skulle.

Min stora last är kaffe, som jag gärna överkonsumerar. Och ja, jag hade abstinens eftersom jag missade att trappa ner i förväg. Jag fuskade med pyttelite kaffe de första dagarna, bottenskyla bara, för att bromsa huvudvärken. Men sedan blev det inget mer. Nu, några dagar efter genomförd detox, har jag nöjt mig med någon enstaka kopp om dagen. Och jag är inte längre en zombie utan morgonkaffet.

Jag är trots allt ganska noga med vad jag stoppar i mig, även i vanliga fall. Men det blir förenklat i vardagen och långt ifrån den balanserade sammansättningen och finessen som Happy M Kitchen trollar fram. Med Happy Healthy Restart har jag fått en välbehövlig omstart för kroppen. Det känns. Minst en gång om året får det bli i fortsättningen. För mitt välbefinnande och min vitalitet.

My Tiljestam
coach och kommunikationsstrateg

 

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är tomGå tillbaka till shop

    Investera i dig själv och din hälsa! Få en fräsch nystart med Restart Cleanse – det perfekta valet för dig som längtar efter förnyelse och energiökning