Råsaft – därför är det bra för dig

Den består av färsk frukt och grönsaker, är fylld med viktiga vitaminer och antioxidanter och smakar riktigt gott. Råsaft är en riktig energiboost som gör det lätt för dig att få i dig sådant som din kropp behöver för att må bra.

Vad är råsaft?

Råsaft är precis som det låter rå saft från frukt och grönt. Ett råsaft-recept går att variera i oändlighet, eftersom du i princip kan kombinera hur du vill mellan de frukter, grönsaker och kryddor som du gillar mest. Råsaft har blivit mer och mer populärt under de senaste åren, och många har övergått från mataffärens juicehylla till den nyttigare, stärkande råa juicen.

Det som skiljer råsaft från många andra juicer är att den inte genomgått någon form av värmebehandling eller pastörisering. Det innebär att saften behåller alla sina naturliga näringsämnen, vitaminer och mineraler. Att en juicedryck marknadsförs som ”nypressad” betyder inte att fruktjuicen är obehandlad, vilket man lätt kan tro. Det innebär ofta att den pastöriserats lätt för att få längre hållbarhet.

Alla våra juicer är råsaft

Vi på Happy Me har valt att inte pastörisera eller behandla våra juicer, av den enkla anledningen att de ger dig bättre näring och att det inte behövs. Det betyder alltså att alla våra drycker är just råsaft. När du får en leverans av vår juice så kan du alltid vara säker på att den faktiskt är nypressad och färsk, utan behandling. Trots det så håller den bra ett par dagar i kylskåp, så du kan njuta av en färsk dryck oavsett om du vill dricka din saft direkt eller spara den ett tag.

Råsaft

Varför är rå saft/rå juice bra för dig?

Vad är det som gör råsaft så effektivt?

Enkelt

Kroppen behöver få i sig en mängd olika vitaminer, mineraler och andra näringsämnen för att du ska må bra och ha energi. Vissa näringsämnen får vi ofta i oss genom vår vanliga kost, utan att reflektera över det. Andra delar måste vi aktivt säkerställa att kroppen får.

Happy Me gör det enkelt för dig att få i dig det du behöver. När vi tar fram våra råsaft-recept så väljer vi omsorgsfullt ut de frukter, grönsaker och kryddväxter som smakar bäst och innehåller viktiga ämnen. Välj i vårt utbud vilken smak som passar dig bäst – kanske en råsaft med rödbeta eller en med fänkål och mynta?

Nyttigt

Anledningen till varför vi måste få i oss dessa viktiga ämnen är såklart för att må bra. Exempelvis C-vitamin och järn är nödvändigt för ditt välmående och din energi, och antioxidanter kan hjälpa kroppens immunförsvar mot såväl förkylningar som större hälsoproblem.

Gott

Vi får inte glömma det kanske viktigaste – råsaft är gott! Nyttigt behöver inte innebära tråkigt eller att du ska behöva dricka något du inte gillar. Vi tycker det ska vara enkelt och gott att få sig sina vitaminer. Därför har vi på Happy Me inte bara tagit hänsyn till vad som är nyttigt i våra råsaft-recept, vi har självklart samtidigt valt ut kombinationer som är riktigt, riktigt goda.

Testa den råsaft som du tycker verkar godast, eller beställ ett paket med flera olika och hitta dina nya favoriter. Du kommer inte att ångra dig!

Happy M Juice
cleanse paket

Våra cleanse-paket med kallpressade ekologiska juicer ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. En juice-cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Samtidigt tillförs högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet. Välj bland våra fyra juice cleanse-paket.

Bra att veta

Vi brinner för mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, ej processad och helt utan tillsatser. Istället är den fullproppad med vitaminer, klorofyll, mineraler, enzymer och antioxidanter i varenda klunk och tugga. Det gör att den har en garanterat kort hållbarhet och görs därför på beställning.

Beställ senast fredag klockan 13.00 för uthämtning hos Happy M Kitchen på måndag. Obs! Eventuella allergier anger du i Ordernoteringar-fältet i Kassan så vi vet i förväg!

Har du frågor så ringer du oss på numret nedan eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!