Så sparar du tid med nyttiga
matlådor!

Att ta med en förberedd matlåda till lunch är väldigt vanligt på de flesta arbetsplatser, och det är lätt att förstå varför! Du slipper åka i väg från jobbet för att köpa mat ute och om du jobbar hemma så slipper du ägna din lunchrast åt att laga maten.

Men det är inte alltid lika lätt att minnas alla fördelar med matlådor när det väl är dags att laga dem! Oavsett om man är en person som älskar att laga mat eller en person som helst undviker matlagning till varje pris så har vi nog alla någon gång känt hur energin och inspirationen tryter när det kommer till att laga veckans lunchlådor.

Därför ska du testa våra nyttiga matlådor!

För att underlätta din vardag, spara tid och säkerställa att du får i dig näringen du behöver – här är våra 3 anledningar till varför du ska testa några av våra roliga, nyttiga matlådor!

1. Du slipper planering och handling

Först måste du komma på vad du vill äta, vilket kan vara svårt nog bara det. Sen måste du planera in när du har tid att åka och handla och ställa dig och laga maten. Och när du väl står i mataffären kanske den råvara du ville ha är slut och du måste tänka om.

Med våra färdiga, proteinrika matlådor slipper du inte bara själva matlagningen, utan också all planering innan.

2. Du slipper onyttig snabbmat

Ett alternativ till att laga egen matlåda är att köpa mat ute, vilket inte bara är tidskrävande utan ofta också väldigt onyttigt. På många jobb så finns inte så många lunchalternativ i närheten av arbetsplatsen förutom snabbmat. Snabbmat kan visserligen vara både gott och mättande, men det ger inte den näring och långvariga energi som nyttiga matlådor gör.

Om du i stället köper någon av de goda och proteinrika matlådor som vi på Happy Me säljer så får du en varierad, smakrik och nyttig lunch, utan att behöva laga den själv. På så sätt slipper du köpa tung snabbmat som du ändå inte är sugen på, bara för att det är det enda alternativet.

3. Våra proteinrika och nyttiga matlådor ger dig den näring du behöver

När vi har utformat innehållen och tagit fram recepten till våra färdiga, nyttiga matlådor så har vi tagit hänsyn till vad både hjärna och kropp mår bäst av. Våra proteinrika matlådor är fyllda med rätt energi och olika smaker, för vi vet att nyttig, mättande mat inte behöver vara tråkig.

Vi har också tagit hänsyn till att vi alla gillar olika smaker och har olika matpreferenser. Därför har vi tagit fram flera olika slags fridge fillers, så du kan välja bland de nyttiga matlådor som passar dig bäst, till exempel:

FRIDGE FILLS FLEX – för dig som gärna varierar mellan växtbaserade, proteinrika matlådor och nyttiga matlådor med fisk.

FRIDGE FILLS GREEN – för dig som vill äta 100 % växtbaserat, men fortfarande ha proteinrika matlådor.

FRIDGE FILLS FLEX GRAIN-FREE – för dig som vill äta näringsrika, nyttiga matlådor utan sädesslag och med mindre kolhydrater.

Så om du vill spara tid och energi – testa våra goda, nyttiga och proteinrika matlådor!

hälsosamma matlådor - fridge fillers

Bra att veta

Vi brinner för mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, ej processad och helt utan tillsatser. Istället är den fullproppad med vitaminer, klorofyll, mineraler, enzymer och antioxidanter i varenda klunk och tugga. Det gör att den har en garanterat kort hållbarhet och görs därför på beställning.

Beställ senast fredag klockan 13.00 för uthämtning hos Happy M Kitchen på måndag. Obs! Eventuella allergier anger du i Ordernoteringar-fältet i Kassan så vi vet i förväg!

Har du frågor så ringer du oss på numret nedan eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!