Boosta ditt immunförsvar genom att juica!

När mörkret och kylan kommer under vinterhalvåret så vet vi alla att man måste räkna med risken att åka på förkylningar och infektioner, och antagligen är du beredd på att känna dig allmänt mer slö och trött än annars.

Du vet redan att det är viktigt att klä dig varmt och sova tillräckligt för att försöka undvika sjukdom, men visste du att det också går att boosta ditt immunförsvar inifrån? Med rätt vitaminer och näring ser du till att ge din kropp och immunsystem de bästa förutsättningarna!

Juica – ett effektivt sätt att boosta ditt immunförsvar

Att juica med bra och energifyllda juicer är det perfekta sättet att boosta ditt immunförsvar när förkylningstiderna närmar sig. ”Juica” innebär att du under en period dricker nyttiga juicer för att rensa kroppen och få ny energi. För vissa innebär juica att du bara får i dig juicen, andra kombinerar det med måltider på olika sätt. Oavsett hur du gör när du ska juica så är det viktigt att du dricker bra juicer med rätt näring och vitaminer.

Boosta ditt immunförsvar och juica

Detta är extra viktigt att få i sig för att boosta ditt immunförsvar:

C-vitamin

Forskning visar att C-vitamin hjälper väldigt mycket mot bland annat förkylningar och andra virus. C-vitamin är bara en av alla viktiga beståndsdelar som våra goda juicer är fullproppade med – som tillsammans utgör en väldigt god smak som hjälper dig att boosta ditt immunförsvar.

D-vitamin

Man brukar säga att det är extra viktigt att tänka på att få i sig tillräckligt med D-vitamin under vintern när vi inte får det lika lätt naturligt från solljuset. D-vitamin får du bland annat i dig genom fet fisk, och här kan vi verkligen tipsa om exempelvis vårt detoxpaket Smart Flex som innehåller riktigt goda recept med lax.

Zink

Zink är bland annat nödvändigt för omsättningen av A-vitamin, och brist på zink kan dessutom leda till minskad aptit. För att du ska må bra och hålla dig frisk behöver du alltså säkerställa att du får i dig den dagliga rekommendationen av zink, och det hittar du gott om i vårt sortiment. Genom bland annat våra goda recept med röbetor får du i dig både zink och järn, oavsett om du vill köpa mat eller juica.

Boosta ditt immunförsvar med Happy Me

Våra smarta produkter hjälper dig att få i dig ditt rekommenderade intag av viktiga ämnen, oavsett om du vill juica med bara juice eller kombinera det med mat. När kroppen får rätt energi så orkar du dessutom också göra annat som boostar ditt immunförsvar, såsom att träna, få in bra sömnrutiner och ta dig ut i friska luften. Så för att hålla dig frisk i kylan och mörkret – boosta ditt immunförsvar inifrån med Happy Me!

Happy M Juice
cleanse paket

Våra cleanse-paket med kallpressade ekologiska juicer ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. En juice-cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Samtidigt tillförs högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet. Välj bland våra fyra juice cleanse-paket.

Bra att veta

Vi brinner för mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, ej processad och helt utan tillsatser. Istället är den fullproppad med vitaminer, klorofyll, mineraler, enzymer och antioxidanter i varenda klunk och tugga. Det gör att den har en garanterat kort hållbarhet och görs därför på beställning.

Beställ senast fredag klockan 13.00 för uthämtning hos Happy M Kitchen på måndag. Obs! Eventuella allergier anger du i Ordernoteringar-fältet i Kassan så vi vet i förväg!

Har du frågor så ringer du oss på numret nedan eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!